Gerealiseerd

Ambiance Beverwijkerstraatweg Castricum

Aan de Beverwijkerstraatweg in Castricum is het  woonproject AMBIANCE is gerealiseerd. De locatie is een prachtige zichtlocatie met uitzicht op de duinen en in de nabijheid van diverse voorzieningen.

Het ontwerp is ingepast binnen haar omgeving en voegt zich in het ritme van de omliggende bebouwing. De vormgeving, refereert door zijn vorm en details aan de jaren ‘30. Door het gebruik van de mangaan gevelsteen in combinatie met de witte houten kozijnen en de antraciet dakpannen ontstaat toch een gebouw met een geheel eigentijdse uitstraling dat over tientallen jaren nog steeds het meest statige pand is aan de Beverwijkerstraatweg. De woning onderscheidt zich niet alleen aan de buitenkant. Binnen in de woning is leven in luxe en comfort waar het allemaal om draait. Op de begane grond treft u bij binnenkomst al licht en ruimte door de aanwezig vide. Verder is de woning voorzien van een royale leefkeuken, een bijkeuken en een grote woonruimte begrenst door grote ramen. Het woongedeelte is voorzien van openslaande tuindeuren, waardoor de tuin een verlengstuk van uw woonkamer wordt. Op de verdieping vindt u nog meer kwaliteit, vier ruime slaapkamers en twee badkamers. De hoofd slaapkamer is zeer bijzonder en voorzien van een inloopkast en badkamer en suite. Eén van de andere slaapkamers heeft ook nog de beschikking over een balkon. Kortom een woning om onbeperkt van te kunnen genieten met een chique en warme uitstraling.

Frieseweg Alkmaar.

Nieuwbouw 15 schakelvilla’s en 44 2 onder 1 kapwoningen.

 

Burg. Palingstraat Alkmaar.

Nieuwbouw van 20 jaren 30 woningen na sloop school.

 

Rosarium Alkmaar.

Nieuwbouw van 32 appartementen na sloop van de Ford garage.

 

Nassau Staete Alkmaar.

Nieuwbouw van 23 appartementen na sloop van het conservatorium.

 

Jan Steenstraat Alkmaar.

Nieuwbouw van 23 appartementen na sloop van de bloedbank.

 

Van Harenlaan Alkmaar.

Herontwikkeling van een voormalige schoollocatie tot 23 eengezinswoningen en een bedrijfsruimte.

 

Wendelaarshof Alkmaar.

Herontwikkeling van een voormalige autobedrijf tot woonwijk met 28 eengezinswoningen en een bedrijfsruimte.

 

Het Schrijvershuis Landsmeer.

Herontwikkeling van een voormalige autospuiterij en bibliotheek tot 28 appartementen, winkelcentrum en onderliggende parkeerkelder.

 

Cornelius Heiloo.

Herontwikkeling van monumentaal verzorgingshuis tot 39 sfeervolle appartementen.