Beleggingen

GTP Vastgoed speelt een rol in het verwerven van vastgoedbeleggingen voor particulieren, vastgoedmaatschappen of bedrijven. De bijbehorende onroerende zaken variëren van kleinschalige woonunits, via woonwinkelpanden naar grote, vaak bedrijfsmatige complexen.

Vastgoedbeleggingen worden gezien als een belangrijk onderdeel in een zorgvuldig opgebouwde beleggingsmix. Het rendement-risico profiel beweegt zich in het algemeen tussen enerzijds vastrentende waarden (obligaties en deposito’s) en anderzijds aandelen. Doordat goede en op eerste klas locaties gesitueerde objecten zeer lang hun gebruikswaarde kunnen behouden, kan een vastgoedbelegging een goede bescherming bieden tegen inflatie en andere economische risico’s.

Onze adviseurs zijn graag bereid een oriënterend gesprek met u te voeren. Wanneer u overweegt om uw belegging of beleggingsportefeuille geheel of gedeeltelijk te verkopen, of een andere invulling of samenstelling daaraan te geven.

GTP is continue op zoek naar beleggingspanden. Sale and lease back is hierbij ook zeker interessant.

Heeft u een verhuurd pand aan te bieden of wenst u uw pand te verkopen om deze vervolgens terug te huren? Wij vernemen graag van u.